Napsugár Apartman - 8868 Kistolmács, Fő út 32. Mobil: 30/398-1256 E-mail: info@kistolmacs-szallas.hu
 
 
SZÉP Kártyát elfogadunk!
Falusi turizmus
4 napraforgós ház!
 

Programlehetőségek Zala kínálatából

(A programokon előzetes egyeztetés után fakultatív a részvétel)

 

Zalai Finomságok Estéje a Kerettye Étteremben

Megismerné és megkóstolná a zalai vidék néhány finomságát?

A Kerettye Étterem szakácsai Bázakerettyén, megismertetik Önnel a zalai konyha néhány gasztronómiai specialitását egy kellemes este keretében.

A könnyebb étkek kedvelőinek javasoljuk a fokhagymás prószába bújtatott sült pulykamellünket sajtmártással. A fokhagyma illatának szelídítésére ajánljuk félédes fehérborunkat.
A merészebbek választhatják a cipóban sült csülök névre hallgató étket, melyet szakácsaink tormakrémmel bolondítanak.

Az igazán tartalmas ételek palettájáról ajánljuk megkóstolásra, vargányás vadpörköltünket zalai dödöllével és tejföllel, egy pohár száraz vörösborral kísérve.

A vacsora nem lehet teljes a házi készítésű túrós-meggyes és tökös-mákos rétes nélkül, melyet a főételünk elfogyasztása után kínálunk megkóstolásra.

Időpont: Nyári szezonban június, július, augusztus hónapban minden héten hétfőn, szerdán és szombaton. Minimum 10 fő esetén az év bármely napján. A vacsorán való részvétel feltétele, hogy 1 nappal korábban jelezni kell a részvételi szándékot.

Megrendelés: 06-30/347-0986-os telefonszámon
www.zalaifinomsagok.hu

 

Dél-zalai Erdőtáj Kerékpárút – két keréken Zalában

Dél-zalai Erdőtáj KerékpárútDél-Zala erdőkkel határolt kisforgalmú útjai, kialakított kerékpárútjai, melyek átszelik Zala egymás fölé emelkedő dombhátait, változatos tájat tárnak elénk kerékpározás közben.
Itt lett kialakítva és térképezve a Dél-Zalai-Erdőtáj Kerékpárút, mely aktív kikapcsolódást biztosít. Mindazok, akik biciklivel szeretnék bejárni és megismerni Zala megyét és annak sokszínű és varázslatos arculatát – melyet erdők, szőlőhegyek, erdei utak, mezők, kispatakok… tarkítanak – itt mindent megtalálnak.

Részletek: www.del-zalai-erdotaj.hu

 

Kistolmács téli arca – szánkó, korcsolya, jéghoki

Kistolmács téli arcaA tél beköszöntével a nyári nyüzsgést felváltja a nyugalom és az igazi csend. A hófödte dombhátak; a kopár, havas erdők csodálatos látványt nyújtanak.

A fagyos időknek köszönhetően a tavon minden éven korcsolyázásra alkalmas jégréteg képződik, mely elérheti a 20 cm-es vastagságot is. Ez ideális lehetőséget biztosít a korcsolyázni, jéghokizni, fakutyázni, szánkózni vagy akár csúszkálni vágyó emberek számára. (Csak saját felelősségre!) Télvíz idején nagyon sokan keresik fel a tavat a környező településekről, illetve a pihenni vágyó emberek az ország minden részéről, akik sportolással egybekötött pihenésre vágynak.

A tiszta levegő, az érintetlen természet és a kikapcsolódási lehetőségek, egy bögre forralt bort kortyolgatva igazi felüdülést jelentenek a téli hónapokban.

 

Zalai kézművesség - Báza

Zalai kézművességBázában - Kistolmácstól alig 8 km-re - nyitotta meg 2005-ben Schweizer Róbert a Zalai áruk és különlegességek vegyesboltját.

Az ízlésesen kialakított kisboltban az egyedi használati eszközök és díszkerámiák mellett, helyi termékeket (tradicionális íjakat, tájjellegű borokat, kiegészítőket, mézet) is megtalálhatunk.

A tulajdonos közel 20 éve foglalkozik kézművességgel. Termékei között megtalálhatóak az egyedi konyhai használati eszközök és díszkerámiák is. Mindezek mellett egyedi kemencegyártással és építéssel is foglalkozik, melyek egyre elterjedtebbek.

Érdeklődés: 06-30/213-9494

 

Napsugár Apartman
8868 Kistolmács, Fő u. 32.

Mobil: 30/398-1256

info@kistolmacs-szallas.hu www.apartman-kistolmacs.hu
Nefelejcs Apartmanház
8868 Kistolmács, Petőfi u. 45.

Mobil: 30/398-1256

info@kistolmacs-szallas.hu www.kistolmacs-szallas.hu